«

»

mar 02

Skaffa billig hemsida

Många skaffar blogg för att det är så enkelt att komma igång. Vad många inte vet är att det är minst lika enkelt att komma igång med en egen hemsida. Man kan också skaffa väldigt billig hemsida idag eller faktiskt rent av gratis. Jag har testat några av tjänsterna man kan bygga hemsida med och jag måste säga att jag är riktigt imponerad. Här kommer lite information om de tjänster jag fastnat för.

Webydo

Webydo är en relativt ny tjänst som har sitt säte i Israel vilket är lite ovanligt för denna typ av företag. Det märks också att denna tjänst inte bara följt efter de andra och försökt efterlikna utan här har man tänkt nytt vilket i många fall verkligen har lyckats. En kul sak med Webydo som skiljer sig mot de flesta andra verktyg är att man får välja om man vill bygga sin sida från grunden, från en färdig struktur eller från en färdig designmall. Webydo är ett väldigt flexibelt verktyg att bygga hemsida med så det finns en hel del funktioner att välja mellan. Detta kan avskräcka de som inte jobbat med liknande verktyg tidigare, men har du bara lite erfarenhet, eller tid för att lära dig, så kan du göra precis allt med Webydo. Har du erfarenhet – skaffa hemsida med Webydo.

skaffa hemsida med webydo

Yola

Detta är ännu ett väldigt kompetent verktyg som framför allt är bra vid tecknande av deras premium abonnemang. Använder man Yola i standardutförandet kan man känna att det är vissa funktioner man saknar, men som nybörjare, och kommer från bloggvärlden, så gör det inte så mycket. Du har fortfarande mycket fler funktioner än vad de flesta bloggnätverk erbjuder. En kul sak som Yola erbjuder är att man får tillgång till mängder av bilder att använda på sina sidor när man tecknar ett premium abonnemang. Är du nybörjare – skaffa hemsida med Yola.

 

Gratis hemsida först, sedan billig

Det fina med att använda denna typ av tjänster när man ska skaffa hemsida är att man kan börja med en gratis version. När man sedan känner att man behöver vissa mer avancerade funktioner eller vill ha ett riktigt domännamn så är det bara att koppla på det. Dessa tjänster är billiga och klart värda sina pengar enligt min mening.