«

»

mar 15

Spela till högst odds på nätet

En av de sakerna som revolutionerats sedan internet slog igenom är spel på odds. Det har funnits möjlighet att göra detta i Sverige under lång tid så det är ju inget nytt. Men det nya är snarare att konkurrensen hårdnat vilket gett spelarna betydligt bättre valuta för pengarna. Så länge man spelar på Svenska Spel får man ca 50% tillbaka i vinst. Det ska jämföras med bettingsajter på nätet som ger upp till 90% vid spel på odds.   Med andra ord får man bättre odds. Men det är inte bara att överlämna det svenska monopolet som behöver göras för att få de bästa oddsen. Det finns ytterligare steg att ta.

 

1.       Spela på flera bolag.

Att ett bolag har bäst odds på en match betyder inte att de har bäst odds på en annan match. Genom att vara med hos flera bolag har man fler odds att jämföra.

 

2.       Utnyttja erbjudanden

Alla bettingföretag som har onlineverksamhet erbjuder startbonus. Det kan exempelvis vara att man får 1000kr om man sätter in 1000kr. Dessa är visserligen låsta och blir upplåsta om man omsätter pengarna inom en viss period. Men ska man ändå spela om 1000kr så kan man lika gärna ta en tusing extra i bonus. Självklart kan man även sätta in 200kr och få 200kr i bonus om man anser att 1000 är för mycket att spela för.

 

3.       Spela Live

Innan matchen är oddsen fasta men när väl matchen börjat rör de sig upp och ner beroende på matchens utgång. Även här ska man vara noga med att jämföra oddsen då det brukar skilja mer på liveodds än på de fasta odds som erbjuds före match.